Nathalie Casters

Getrouwd en trotse mama van twee kinderen, werk ik al twintig jaar als directiesecretaresse.Coach in Ninove

Op zoek naar een nieuwe richting in mijn professionele leven, begon ik interesse in psychologie te krijgen. Ben ik toen begonnen in die vak te studeren. In het kader van mijn werk, heb ik een opleiding in coaching gevolgd en heb vastgesteld dat mensen te helpen om vertrouw terug in zichzelf te krijgen en ze leiden tot nieuwe doelen te bereiken zat meer in mijn zicht van mensen te helpen. Ik heb dus besloten om een opleiding te volgen met een erkende diploma.

Tijdens die opleiding, heb ik kennis gemaakt met International Coach Federation, en op basis van hun deontologie heeft mijn leerkracht les gegeven. Ik ben helemaal eens met hun ethiek en doe mijn job in dezelfde richting. Ik ben lid geworden en volg regelmatig opleidingen om mijn kennissen te verbeteren.

Ik heb psychologie nog niet volledig laten vallen en ben van plan om verder te studeren, maar dat wordt een andere hoofdstuk van mijn leven…

Heb je vragen of twijfels, of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op! Coach

Twijfelt u nog ? Dat is echt nergens voor nodig. U kunt eenvoudig contact opnemen en uw vragen stellen of een eerste afspraak vastleggen. Contact maken kan zowel per telefoon als  per email.
Coach in Ninove | Nathalie Casters